Løsninger

Flåden samlet i ét system

Med LetsGo Fleet Systems og vores enhed installeret i jeres biler opnår I alle fordele ved delebilsprincipperne og får fuldt overblik over jeres bilflåde, hvad enten I er en kommune, en virksomhed eller en delebiloperatør.

Vores system gør det både nemt for brugerne og for den flådeansvarlige, som let kan administrere bilerne og rapportere om bilernes brug, stand, skader og km. med meget mere.

Læs mere om de forskellige moduler nedenfor.

LetsGoFleet_Om_os_RGB_FINAL

Moduler

Flådestyring

Modulet giver jer det fulde overblik over jeres køretøjer. Hold styr på: Alle data på jeres køretøjer, servicetjek, oprettelse af eksklusive brugsretter og meget mere.

LÆS MERE
LetsGoFleet_Flaadestyring_Illustration_RGB_FINAL

Bookingsystem

Håndter alle bookinger i ét system. Giv medarbejderne nem og overskuelig adgang til at booke køretøjer og slip for at administrere flere forskellig kalendere og bookingsystemer.
LÆS MERE
LetsGoFleet_Illustration_3

Statistik og Rapporter

Udtræk alle de statistiske data over jeres bilflåde. Hold bl.a. styr på belægningsgraden på jeres køretøjer, hvor langt og hvor længe de har kørt samt udregn jeres CO2 forbrug. 

LÆS MERE
LetsGoFleet_Statistik_RGB_FINAL

Regnskab

Ønsker I at kunne fakturere jeres brugere for deres forbrug, har I mulighed for at koble vores faktureringssystem op til jeres eget regnskabssystem.
LÆS MERE
LetsGoFleet_Regnskab_RGB_FINAL

Rådgivning

Vi rådgiver jer og sikrer, at I får den mest optimale løsning til netop jeres behov og  hjælper jer til at reducere jeres bilpark. 

LÆS MERE
LetsGoFleet_Rådgivning_RGB_FINAL

Er I klar til den grønne omstilling?
kontakt@letsgofleet.com