Flådestyring – hele bilflåden samlet i ét system

Et flådestyringssystem, der baserer sig på delebilsprincipper, gør det nemt at administrere og dele jeres køretøjer på tværs af afdelinger og brugergrupper.

Resultat:

 • Komplet overblik over flåden
 • Bedre udnyttelse af køretøjer
 • Lavere CO2-udledning
 • Fremme af grøn mobilitet
 • Mindre tid brugt på administration og rapportering
LetsGoFleet_Flådestyring_RGB_FINAL

Skab overblik med et flådestyringssystem

Med et flådestyringssystem fra LetsGo Fleet skaber I et komplet overblik over jeres flåde ved at samle alle informationer om jeres køretøjer i ét system.

I  vores flådestyringssystem kan I:

 • Oprette forskellige typer af køretøjer, herunder elcykler og trailere
 • Tildele køretøjer faste placeringer
 • Tildele brugergrupper til bestemte køretøjer
 • Aktivere notifikationer om tidspunkt for service, syn eller dækskifte
 • Åbne og lukke for booking af enkelte køretøjer
 • Gruppere køretøjer i puljer og kategorier, og reducere antallet af køretøjer.
 • Overvåge fejlalarmer, spænding på bilbatterier og ladestand på elbiler
 • Se og håndtere skader
Flådeoptimering med smart flådestyring af biler.

Del jeres køretøjer og udnyt dem bedre

Vores flådestyringsystem er udviklet til at dele køretøjer på tværs af afdelinger og brugergrupper. Det er netop her, at flådestyring med LetsGo Fleet adskiller sig fra andre flådestyringsløsninger på markedet. Ved at bruge et delebilsystem kan op til hver fjerde puljebil undværes.

Unikke funktioner der øger delingen af jeres køretøjer

Puljebiler

Puljebiler betyder, at I kan gruppere jeres køretøjer i puljer og vælg hvilke brugere, der skal have adgang til hvilke køretøjer i et bestemt tidsrum. Jo flere brugere der tilknyttes et køretøj – jo større bliver udnyttelsesgraden.

Kategoribooking

I kan opdele jeres køretøjer i kategorier som for eksempel ’Lille bil’. Herefter kan brugerne booke en bil i den ønskede kategori, fremfor at booke et bestemt registreringsnummer.

Kategoribooking gør det muligt at flere ture kan løses af den samme bil, fordi vores intelligente system fordeler bilerne baseret på ledige ressourcer, aktuelle kørsler og plantelagte ture.

Automatisk frigivelse af køretøj

Benytter I funktionen ’Automatisk frigivelse af køretøj’ kan køretøjet bookes af en ny bruger, hvis det afleveres før tid.

Flådestyringssystem til smart deling af firmaets biler.

Flådeoptimering ved brug af data

Vi installerer intelligent telematik indeholdende GPS og med kontakt til køretøjets computer, hvilket giver en flådemanager fuldt overblik over, hvordan jeres køretøjer klarer sig på daglig basis.

I statistikmodulet kan I se brugen af køretøjerne på dags-og månedsbasis.

 • Antal kørte kilometer
 • Antal kørte timer
 • Antal bookinger
 • Køretøjernes belægningsprocent
 • Brændstofniveau
 • CO2-udledning

Med korrekte data kan en flådemanager vurdere, hvilke biler der er overflødige, kan samles i puljer, bør byttes rundt eller kan erstattes af f.eks. elcykler eller elbiler.

Data kan til enhver tid eksporteres til Excel.

Optimér bilflåden med data. Med LetsGo Fleets får i et stærkt system til flådeoptimering.

Brugervenligt bookingmodul

I bookingmodulet kan brugerne kan nemt vælge et køretøj, hvad enten I har biler, elcykler eller trailere tilgængelige i flåden.

 • Med ét klik kan bookingen aflyses eller ændres
 • Bookinger kan eksporteres til Outlook
 • Køretøjet frigives automatisk, hvis en medarbejder afleverer før forventet
Optimér bilparken med flåde styring fra LetsGo Fleet

Nøglefri åbning af bil

Vi installerer intelligent telematik i jeres biler, der gør det nemt for brugerne at åbne en bil med et personalekort eller en personlig nøglebrik. Brugeren undgår at skulle hente bilnøglen på en bestemt adresse. Ingen receptionister eller sekretærer skal fremover holde styr på nøglerne.

Bilen åbnes ved at scanne nøglekortet på bilens forrude, hvorefter døren åbnes og bilnøglen kan tages ud af handskerummet. Benzinkort kan placeres i en holder i handskerummet.

Den intelligente telematik indeholder en startspærre, der forhindrer tyveri af bilen.

Se hvor let det er at åbne bilerne og afslutte turen.

Rådgivning om flådestyring af biler

Vi tilbyder tæt rådgivning om flådestyring, og med over 20 års erfaring på delebilsmarkedet har vi erfaringerne til at skræddersy præcis den løsning, der passer til jeres kørselsbehov for at optimere jeres bilflåde.
Vi oplærer jeres nøglepersoner og hjælper med at kommunikere ændringerne ud til jeres medarbejdere, så implementeringen af jeres nye, bæredygtige flådestyringssystem opleves så let som muligt. Vi rådgiver jer også løbeende efter implementeringen, så I fremadrettet kan glæde jer over den størst mulige udnyttelse af jeres bilflåde og de sparede ressourcer – både for jer og miljøet. Kort sagt er vi klar til at guide jer i alt fra A-Z, og vi er med jer hele vejen.

Derfor valgte vi LetsGo Fleet

LetsGo Fleet er oplagt til flådestyring i kommuner. Se hvordan vores flådestyring til biler fungerer her.
Vores flådestyringssystem passer utrolig godt til deling af biler blandt kommunens medarbejdere.

Deres solide og mangeårige erfaring inden for flådestyring på det danske delebilmarked, og det at de rent faktisk selv bruger systemettil dagligt, giver os stor tryghed. Med LetsGo Fleet som leverandør og samarbejdspartner har vi valgt en fremtidssikretløsning, der samtidig giver os en grønnere profil.

Søren Sommer,
Flådemanager i Roskilde Kommune

Med delebilssystemet har vi reduceret antallet af puljebiler med ca. 25%.  Vi har samtidig opnået en administrativ fordel bl.a. grundet den nøglefri åbning, som er et klart plus.

Kim Vitved Svennum,
Risikokoordinator i Kolding Kommune

Kontakt os her

Vil du booke et møde eller har du spørgsmål til vores flådesystem, er du meget velkommen til at udfylde formularen nedenfor, skriv en mail eller ring.

Navn(Påkrævet)

Vi har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at komme i kontakt med dig. Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv.

Ved indsendelse af denne formular accepterer du vores privatlivspolitik.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.