Borgerbiler

Del bil med borgerne

Lad borgene bruge kommunens biler aftner og weekender. Det er bæredygtigt så det batter, og sparer både på kommunens ressourcer og er til stor glæde for borgerne.

Vil du høre mere om fordelene ved Borgerbiler for netop din kommune, så tøv ikke med at kontakte os for en uddybende samtale eller et møde.

 

LetsGoFleet_Borgerbil_RGB_FINAL

Sådan fungerer Borgerbil

Som kommune er det muligt at erstatte en del af den eksisterende bilflåde med Borgerbiler. De nye Borgerbiler stilles til rådighed og driftes af LetsGo.

Borgerbilerne øremærkes til kommunens brug i udvalgte tidsrum, fx kl. 8-16 på hverdage. Herefter er bilerne tilgængelige for kommunens borgere som kan bruge dem aftner, weekender eller til ferier. Dette giver en enorm optimering af bilens brug og  er en stor besparelse for miljøet.

Borgerne skal blot være tilmeldt LetsGo for at få adgang til bilerne.

Benyttes Borgerbiler er det en fordel hvis kommunens øvrige puljebiler også tilknyttes LetsGo Fleet, således at kommunens medarbejdere og borgerne har samme brugerflade.

På den måde erstatter borgerbilerne direkte biler i kommunes eksisterende flåde – og bliver en bæredygtig win-win løsning for både for kommunens økonomi og borgerne.

Borgerbil er udviklet af LetsGo A/S som et led i den grønne omstilling.

LetsGoFleet_Om_os_RGB_FINAL

Afregning og services

Kommunen betaler en fast pris pr. måned pr. bil (Fx en Hyundai KONA Electric). Kørselsomkostning fra borgerne modregnes
kommunens pris – kvartalsvist eller halvårligt.
Så jo mere borgerne bruger bilerne desto mindre betaler kommunen.

Prisen er baseret på 12.000 km om året pr. bil, og der skal stilles ladestandere til rådighed samt opmærkede P-pladser til delebiler.

Inkluderet er:
• Leasing
• Forsikring
• Service
• Vinterdæk
• Rengøring hver 14. dag.
• Reservationssystem
• 24/7 nødtelefon

 

Vil du høre mere om Borgerbiler?

Book os for et møde her

Er I klar til den grønne omstilling?
kontakt@letsgofleet.com